ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. – ΔΗΜ. ΧΑΡΔΑΛΗΣ με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της ανακύκλωσης μετάλλων και σιδήρων στην Ελλάδα εδώ και 40 χρόνια και έχει κερδίσει επάξια την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Απόσυρση Αυτοκινήτου

Από το 2009 η εταιρία μας είναι πιστοποιημένο κέντρο συλλογής και ανακύκλωσης
αυτοκινήτων από τον επίσημο φορέα διαχείρισης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΕΔΟΕ).
Το αυτοκίνητο σας ανακυκλώνεται με πιστοποιημένες αλλά απλές διαδικασίες και απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ανακύκλωση Παλιών Μετάλλων

Η εταιρεία μας με βασική προτεραιότητα το περιβάλλον και την ορθή διαχείριση των υλικών, δραστηριοποιείται στην συλλογή , μεταφορά και ανακύκλωση μετάλλων και σιδήρων. Έχουμε επενδύσει στην μηχανική επεξεργασία των υλικών στοχεύοντας στην πώληση με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών

Η ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών, είναι σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία της ανακύκλωσης, δεδομένου πως είναι οι πιο συχνά απορριπτόμενες συσκευές του εξοπλισμού που διαθέτει ο σύγχρονος άνθρωπος στο σπίτι του.
Αποφεύγουμε την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από επικίνδυνες ουσίες που περιέχονται σε αυτά, ανακτώνται αξιοποιήσιμα υλικά, όπως μέταλλα, γυαλί και πλαστικό, τα οποία επαναχρησιμοποιούνται στην διαδικασία παραγωγής και συμβάλλουμε στη διαφύλαξη του ορυκτού πλούτου του πλανήτη μας